Γιάννης Σπυρόπουλος


Την υποψηφιότητά του στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Γιάννης Σπυρόπουλος...

«Μετά από συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες, για τα προβλήματα της κα θημερινότητάς μας, καθώς και τις ανησυχίες των ανθρώπων της πόλης και της υπαίθρου, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, για την ανάδειξη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στους τομείς που δραστηριοποιούμαι καθώς και η διάθεση μου για προσφορά, πιστεύω ότι δικαιολογούν και επιβάλλουν ως ένα βαθμό την επιθυμία μου για συμμετοχή στην παραπάνω εκλογική διαδικασία.

Αποδέχτηκα χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς πολλές σκέψεις, να συνεργαστώ με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Στην καρδιά της Ελλάδας» και τον Κώστα Μπακογιάννη. Έναν άνθρωπο νέο, με όνειρα και πολύ όρεξη για δουλειά, που η πορεία του έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι κατέχει τις περγαμηνές εκείνες που χρειάζονται ώστε η Στερεά να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης.

Σε αυτήν την προσπάθεια του, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης, προσπαθώντας με όλες μου τις δυνάμεις, με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία της Στερεάς και των κατοίκων της.

Ευελπιστώ, ότι με την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, θα πορευτούμε μαζί ώστε να μοιραστούμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες για το μέλλον των παιδιών μας.»

Γιάννης Σπυρόπουλος

Ποιός είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος:
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1967. Είναι έγγαμος με την Αγγελική Κακογεώργου και έχει δυο παιδιά, την Περσεφόνη και το Γιώργο.
Εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 1993 ενώ από το 2009 κατέχει την θέση του Προϊσταμένου του Υποκαταστήματος Λαμίας.

Έχει υπάρξει διαιτητής SUPER LEAGUE από το 2000 έως 2005 με πολλά παιχνίδια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και συμμετοχές σε παιχνίδια CHAMPIONS LEAGUE και EUROPA LEAGUE.
• Από το 2005 είναι παρατηρητής διαιτησίας SUPER LEAGUE.
• Περιφερειάρχης Διαιτησίας, 3ης γεωγραφικής περιφέρειας, υπεύθυνος σε θέματα ανάπτυξης Διαιτησίας και ταλέντων διαιτητών.
• Μέλος ΕΔ / Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
• Εκπαιδευτής Διαιτησίας Α' κατηγορίας.
• Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.
• Μέντορας ταλέντων Διαιτητών.

τηλ.: 6932545493
email: ispyropoylos@yahoo.gr
site: spyropoulos.webnode.gr

http://www.lamiareport.gr/ekloges/index.php/periferiakes/item/283-sto-plevro-tou-kosta-bakogianni-kai-o-gnostos-referee-giannis-spyropoulos