Δημήτρης Κυρίτσης


Συμπολίτισσες / Συμπολίτες,

Η Φθιώτιδα και η Στερεά Ελλάδα αποτελεί τον τόπο μας. Σε αυτόν επιλέξαμε να ζήσουμε, να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε τις οικογένειες μας.

Οι προοπτικές του τόπου μας οριοθετούν και το μέλλον των παιδιών μας. Αυτές είμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα, αφήνοντας πίσω τον παλαιοκομματισμό, την δημαγωγία και τον λαϊκισμό που μας έφεραν στο σημερινό τέλμα.

Η ενίσχυση των συνεργασιών και της εξωστρέφειας της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η διεκδίκηση επιπλέον πόρων για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και τη στήριξη των υφισταμένων, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και αλληλεγγύη στους ανθρώπους, αποτελούν το όραμά μας για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.
 
Το όραμα αυτό αποτελεί τον στόχο μας, όπλο μας είναι ένα ορθολογικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, με εργαλεία τις νέες ιδέες, νοοτροπίες, πρακτικές και κυρίως νέους ανθρώπους.

Τίθεμαι για πρώτη φορά, στη διάθεσή σας ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, έναν νέο και επιτυχημένο αυτοδιοικητικό που με την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» φιλοδοξεί η Περιφέρειά μας να είναι ο τόπος όπου με αξιοπρέπεια και με προοπτικές θα μείνουν τα παιδιά μας.

Δημήτρης Κυρίτσης του Ηλία
Επιχειρηματίας / Πτυχιούχος Τμ. Διοίκησης επιχειρήσεων
Πανεπιστημίου Ρούσβελτ, Σικάγου (Η.Π.Α.) - Γουέστμίνστερ, Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο)

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος
με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη
«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

http://www.lamiareport.gr/ekloges/index.php/periferiakes/item/364-o-dimitris-kyritsis-sto-psifodeltio-tou-kosta-bakogianni